CF Ceuticals kit
CF Ceuticals kit

CF Ceuticals kit är rengöring, serum och 24h kräm vilket gör det till en effektiv men kort hudvårdsrutin. Vi har väl alla testat någon lång k-beauty rutin och insett att alla dagar tillåter inte 11 steg även om de ger bra resultat. Det här är en rutin för oss som vill se resultat men inte vill släpa en resväska hudvård eller lägga en evighet i badrummet.

CF Ceuticals Glyco Cleanse innehåller även peeling så du kan skippa det om du har känslig hud. Lite varje dag brukar ofta ge mer resultat än en hård omgång. CF Ceuticals Regen Serum jobbar på att sudda ut ålderstecknen och ge en fräschare hud. Sist men inte minst ska du applicera CF Ceuticals Ceraprep Balm som ger en mjuk och vacker hud.

Tanken var att jag sakta skulle fasa in produkterna men jag skulle resa bort och då blev det att jag hoppade in i rutinen direkt eftersom de här produkterna motsvarar en komplett hudvårdrutin som dessutom tar minimalt med plats.

Rengöringen känns skön och ger lyster utan att torka ut huden. Serumet är lätt och man behöver väldigt lite av det. Krämen absorberas snabbt och ger en silkeslen yta. Under min resa till fjällen har jag lagt till Kalahari phyto barrier shield och NovAge day shield spf50 uva/PA++++ för att ytterligare skydda hudbarriären och givetvis för att förebygga solskador. Med barriärkrämen försvann lite av den matta härliga lystern och blev lite blankare men i skidbacken är det ju viktigare att skydda än att vara vacker.

Jag tycker att serien är skön och effektiv. Huden mår bra och rödheten som ofta kommer på vintern är inte lika aggressiv som den brukar. En hel hudbarriär släpper inte igenom lika mycket fukt vilket gör att rynkor och fina linjer minskar och även spänsten bevaras.

Köpa igen? Hade jag inte en sida som bygger på att testa nytt är det här en serie jag skulle kunna använda i flera år känns det som.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *