Kalahari phyto barrier shieldKalahari phyto barrier shield

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Åhléns, min åsikt påverkas inte av det

Kalahari phyto barrier shield är en barriärkräm med trippelskydd. Om jag inte minns fel hittade jag den på Hud & kosmetikmässan 2022 Vintertid behöver min hud en bra barriärkräm för att överleva kylan och jag är kräsen på dem. Den ska skapa en skyddande yta över huden och jobba både stärkande och skyddande. Den ska passa för alla hudtyper.

Något jag ser många missa är att de använder en barriärkräm som dagkräm. Den här ska appliceras över dagkrämen. Extra bra att den dessutom lämnar en matt yta för även om vi vill vara skyddade vill vi ju inte se ut som en oljepöl i ansiktet.

Vad innehåller då Kalahari phyto barrier shield? Trippelskyddet är skydd mot blått ljus som även kallas HEV, UVA/UVB, Spf20 och infrarött. Ingredienserna är ekologiska och består av mineraler som tillsammans stärker hudens lipidbarriär. Den har även antiageegenskaper eftersom den skyddar och minimerar fria radikaler.

Jag har testat Kalahari scientific treatment for the eye zone och den är helt otroligt bra vilket gör att jag verkligen har höga förväntningar på den här. Något jag aldrig trodde att jag skulle längta efter är en iskall dag så jag verkligen får hårdtesta den. Som tur är så närmar sig sport och påsklovet med stormsteg och då blir det både skoter och skidor.

Recension Kommer inom kort.

Kalahari phyto barrier shield finns hos Åhléns för 578kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *