IS Clinical pro-heal serum advance
IS Clinical pro-heal serum advance

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Hudoteket

IS Clinical pro-heal serum advance är ett lugnande serum som ska jämna ut hudtonen. Den passar för hud med akne, rosacea och pigmenteringar men ska även kunna förbättra hudstrukturen.

Förutom antioxidanter innehåller IS Clinical pro-heal serum advance även en avancerad C vitamin (L-askorbinsyra) i en kombination av botaniska extrakt från olivblad och koppar tripeptid. E-vitaminet boostar andra antioxidanter som t ex vårt älskade glowvitamin C. A-vitamin förbättrar hudstrukturen och bevarar fuktnivån. Effekten det ska ha är att lugna huden och minska irritationer och inflammationer.

Annons

Den ska användas efter rengöring och under kräm. Jag har använt den tillsammans med IS Clinical cleansing complex.

Recension Nu är mitt sample inte tillräckligt stort för att ge en komplett bild av hur bra serumet är men ett djupare första intryck kan jag i alla fall ge. Flaskan är liten med en söt pipett. Det sista får man hälla direkt ur flaskan och jag har använt den till sista droppen.

Jag har inte läst på mycket om serumet innan jag började använde det för att se om man kan se effekten och inte uppleva den bara för att man förväntar sig en viss effekt. Något jag reagerade på var att jag faktiskt upplevde hudtonen som lugnare och jämnare trots en kort test.

IS Clinical pro-heal serum advance finns hos Hudoteket i 15ml för 1189kr

Köpa igen? Jag är absolut sugen på en fullsize och ett längre test men prislappen är lite hög så vi får se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *