IS Clinical Etreme Protect spf30IS Clinical Etreme Protect spf30

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Seth & Sally

IS Clinical Etreme Protect spf30 är en mjukgörande och återfuktande dagkräm med Spf30 och antioxidanter. Den ska passa för i princip alla hudtyper från torr till fet och även för rosacea. Som ni kanske märkt nämner jag sällan om en produkt är kliniskt testad av den enkla anledningen att det inte säger något. En produkt kan testas och ha usla resultat därför redogör jag bara för om en produkt är bevisat bra. Den här har kliniskt bevisat skydd mot skador även i de djupaste hudlagren vilket är fantastiskt. Den ska bilda en skyddande hinna som tillför näring till huden.

Genom Extremozyme®teknologi ska den både reparera och skydda kollagenet och DNA-cellerna. UVA/UVB-skydd är ju välkänt som det mest dokumenterade sättet att förhindra tidigt åldrande och ge en vacker hud. Antioxidanterna i IS Clinical Etreme Protect spf30 är E-vitamin, olivbladsextrakt och centella asiatica tillsammans med deras teknologi ska ge ett optimalt skydd mot solskador.

Annons

Recension Flaskan är otroligt söt och gissa hur glad jag är över att det är en pump och airless! Även fullsizeflaskan är airless med pump för maximal hållbarhet och hygien.

Huden får en vacker sidenmatt lyster. Jag tycker att rödheten i min hud lade sig och hudtonen vart jämnare. Nu räcker inte flaskan till något längre test och pigmenteringarna hann jag såklart inte se någon skillnad på men vid regelbunden användning tror jag att man kan se skillnad. Det är en helt fantastisk dagkräm. Tillsammans med IS Clinical pro-heal serum advance så har min hud mått underbart.

Personligen tror jag inte helt på den som solskydd men jag är inget proffs. IS Clinical brukar ha bra produkter så det kan mycket väl vara ett fullgott skydd men under sommaren hade jag kompletterat med separat Spf. Jag har återapplicerat Mineral Powder Brush Nexultra Uv Spf50 Universkin om solen mot förmodan hunnit kika fram innan jag lämnat kontoret.

IS Clinical Etreme Protect spf30 finns hos Seth & Sally för 865kr

Köpa igen? Det kan jag tänka mig men jag är också nyfiken på den med färg för att kunna hoppa över ett steg på morgonen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *