Dermapen Hyla Active 3d sculptured mask
Dermapen Hyla Active 3d sculptured mask

Dermapen Hyla Active 3d sculptured mask är en proffesionell sheet mask som återfuktar, lugnar och ger liv till huden. Den har utsetts till Årets Stjärnskott i Hudoteket Beauty Awards 2024. Masken passar för alla hudtyper och gör huden fast och fyllig. Det är samma mask som används efter en Dermapenbehandling så ingredienserna är noggrant utvalda.

Masken kan även användas mellan behandlingar för en liten boost av huden. Den ska appliceras på rengjord hud och sitta 10-30 minuter. Överskottet ska vara kvar och det som är kvar i påsen kan du applicera på hals och dekolletaget.

Det som ska återfukta är Dermapens HylaFuse Complex som återfuktar på djupet. Kopparpeptider snabbar upp läkningsprocessen vilket är toppen för behandlad eller skadad hud. Magnesiumet i Dermapen Hyla Active 3d sculptured mask hjälper cellerna att dela sig som de ska. B5 bevarar fukten i huden vilket ger en slät och härlig hud. Aloe Vera har lugnande och återfuktande egenskaper. Fukt i all ära men vi vill ju ha en mjuk och slät hud och det ordnar pilbarksextraktet.

Recension Sheetmasker är underbara ibland och jag gillar att förpackningen är lite mindre än vanligt vilket gör den extra resevänlig.

Doften är neutral och arket är lätt att veckla ut. Själva masken är formad efter ansiktet och är generös i storleken. Det är perfekt avvägd mängd serum i den så det rinner inget när man lägger på masken. Formen runt näsan är helt klart en favorit. Näsvingarna brukar ju få vara utan mask men inte med den här. På bilderna ser den mörk ut vid munnen men det är för att jag drack morgonkaffe medan masken verkade. Det är även hållare som man sätter runt öronen så den håller sig på plats. Den ser även knölig ut på bilden men det är för att det bildas ett veck när man fäster den runt öronen. Hela ansiktet får mask

Tyvärr hann masken bara vara på 15 min men wow vilken effekt den hade. Huden blev slätare och fick en lugnare hudton. Den känns fastare och ser frächare ut.

Som alltid gav jag masken hemska förutsättningar genom att sova lite för lite men den fungerar verkligen bra ändå. Effekten håller hela dagen och huden både såg och kändes bra.

Dermapen Hyla Active 3d sculptured mask finns hos Hudoteket för 175kr

Köpa igen? Yes den är fantastik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *