The foot factory Gold moisturising foot mask
The foot factory Gold moisturising foot mask

The foot factory Gold moisturising foot mask är återfuktande sockar för fötterna. Det är en rätt simpel mask så jag förväntar mig inga mirakel.

Mina fötter är inte riktigt lika vana vid högklackat nuförtiden och efter en dag på Folk och kultur var fötterna väldigt ömma. Jag har gott om fotvård hemma men det är där så jag gick in på In och Finn på väg till tåget och hittade den här. Ordentlig återfuktning botar det mesta och min förhoppning är att de begynnande skavsåren lugnar sig så fötterna klarar en dag till.

Annons

Instruktionerna var enkla. Klipp isär sockorna och trä dem på fötterna. Försegla med tejpen och låt sitta 15 minuter. Just biten att den på riktigt ska klippas isär störde mig lite eftersom jag bodde på hotell. Som tur var hade jag med mig en ögonbrynssax i necessären.

Den ska innehålla oljor från granatäppelkärnor och rosor. Båda är antioxidantrika och bra men jag tvivlar på att det är några större mängder i dem.

Det här är snarare en rejäl fuktboost men inte mycket mer. Guldfärgade sockor är kul men räkna inte heller med guldextrakt. Doften är förvånande mild eller så har min näsa fryst ihjäl.

Nu till det viktigaste, blir fötterna lyxigt välvårdade? De blir återfuktade och fräschare ut men inte mycket mer än de blir av en bra fotkräm . Jag tycker om att olja fötterna och sedan lägga på kräm innan jag drar plast över dem, det ger mer effekt.

The foot factory Gold moisturising foot mask kostar 25kr

Köpa igen? Nej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *