foot cream

Inlägget innehåller reklamlänkar till MEDS

Australian Bodycare Foot cream är en fotkräm med Tea tree oil. Den går att använda dagligen och innehåller 10% urea, 10% sheasmör och tea tree oil. Sammansättningen ger mjuka fötter och dessutom motverkar teatreeoljan dålig lukt. Krämen ska lösa upp hård hud och motverka sprickbildning.

Annons

Jag har ett produktsamarbete med Australian Bodycare och jag har det för att jag tycker att deras produkter har en human prisnivå och är effektiva. Samarbete eller inte så är jag alltid noggrann med att göra en ärlig utvärdering av varje produkt. Jag får inte betalt av företaget utan bara rabatt på produkter.

Mina fötter är i ganska normalt skick. Hälarna kan bli torra ibland men inga större bekymmer än så. Om man filar för hårt kan ju problemen bli värre så jag är försiktig med filen. Om hälarna känns väldigt torra brukar jag komplettera med Heel repair – Australian Body Care efter Australian Bodycare Foot cream

Skillnaden mellan heel repair och foot cream är att heel repair är exfolierande och inte så lämplig att ha på ovansidan av foten. Australian Bodycare Foot cream är mer fokuserad på att vårda och återfukta.

Australian Bodycare Foot cream finns hos MEDS för 129kr vilket jag tycker är ett riktigt bra pris för en så bra produkt.

Köpa igen? Absout!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *