Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Nu börjar vårsolen kika fram och snön försvinner. Vi närmar oss sommar och det är dags att ta hand om kroppen inför sommaren. Ni är säkert duktiga att ta hand om ansiktet men fötterna glöms lätt bort. Våra fötter bär oss hela dagarna och förtjänar kärlek. Sen får vi inte glömma att utan fötter har vi ingen glädje av skor och jag älskar skor! Snart får vi ju ta fram öppna skor och då vill vi ha fina fötter. 

Ikväll har jag peelat fötterna med en Body Scrub och smort dem med min nya favoritkräm. Heel repair från Australian Body Care ger lena fina fötter. Den innehåller Tea tree oil som är känd för sina läkande egenskaper! Det här är en riktigt bra kräm för fina fötter fort 💖Den är främst tänkt för hälar men jag smörjer hela fötterna med den och älskar resultatet. Var lite försiktig på fötterna om du har känslig hud och håll dig till de torra hårda partierna.

Konsistensen på Heel Repair är som en tjockare kräm men inte klistrig. Den absorberas snabbt och klibbar inte. Den innehåller 25% urea som är mjukgörande. och Tea tree oil är bakteriedödande så hälsprickor försvinner smidigt med Heel Repair. Ni som haft fotproblem känner säkert till att fotbad är uttorkande och överdrivet filande kan ge hårdare hälar så enda lösningen är kräm, kräm och åter kräm!

Nu ska jag leta fram ett snyggt nagellack 💅 och drömma om varma sommardagar.

Önskar er en riktigt trevlig påsk 🐣

Australian Body Care Heel Repair finns bland annat hos Lyko för 169kr