Cocunat The Glow body cream är en naturlig, vegansk och ”giftfri” kroppskräm med skimmer. Skimret döljer skavanker och känns snyggt på sommaren. Cocunat är ett företag som har ett helhetstänk som jag tycker om. De månar om djur, natur och människor. Jag fick den här av företaget men min åsikt är dyrare än en kräm.

Konsistensen var en överraskning. Jag trodde att den skulle vara tjockare i konsistensen men den är mjölkig och absorberas otroligt fort.

Den innehåller jojobaolja, sqalene, sheasmör och knappast förvånande kokosolja.

Skimret är inte glittrigt men ger ett härligt glow. Huden blir mjuk och återfuktad.

Flaskan är riktigt snygg. Den är gjord i glas av hänsyn till miljön. Jag jublar såklart över att den har en pump. Det är ju så lämpligt med en pump. Designen är stilren vilket jag är riktigt förtjust i.

Namnet gör att jag hade förväntat mig mer kokosdoft men den doftar bara sommarfräscht. Kokos kan ju annars lätt bli både smaklöst och kväljande men jag känner knappt någon kokos alls.

Cocunat The Glow body cream går att köpa på företagets hemsida för 50,95 dollar

Köpa igen? Väldigt gärna