Idag besökte jag Confidence Skin Spa på Ekerö. Margaretha jobbar med skräddarsydda behandlingar så varje behandling blir unik eftersom ingen människa är lika och vår hud förändras. Det innebär också att även om du bokar exakt samma behandling som jag gjorde kommer de inte vara 100% lika.

Ignorera rufshåret och kolla glowet!

Som med alla seriösa behandlingar började hon med rengöring och hudanalys. Om du hamnar på en salong som inte hör det råder jag dig att springa därifrån. Min hud är känslig så vi kom överens om att göra en försiktig behandling och hon brukar vilja lära känna kundens hud innan hon gör lite intensivare behandlingar. Det är ju dessutom snart Daisy Beauty Award och då vill jag se fräsch ut och inte riskera att vara röd i ansiktet så försiktighet är klokt. Första behandlingen ger resultat men vill du ha maximal effekt så är det flera besök som gäller. Lika som med gymmet räcker inte ett besök för livslånga resultat.

Bädden var som att krypa ner i ett varmt moln vilket var helt underbart eftersom det var iskallt ute. Margaretha är lugn och avslappnad och man känner sig välkommen. Jag gjorde en trippelrengöring, Dermaplaning och en massage som var helt magisk. Den senaste tiden har jag stressat lite mer än man borde och jag är en grubblande typ så min bekymmersrynka är djup och käkarna var väldigt spända.

Något jag saknat sedan Carolina på Nuevida flyttade är mixen av high tech och manuell behandling. Många som gör massage håller sig till bara det och tech salongerna satsar på sina maskiner. Margaretha har både och kombinerat med ledande hudvårdsmärken. Du kan göra mesoterapi, ledljus och ansiktsmassage som lyfter och mycket mer hos Confidence Skin Spa

Massagen man får där är verkligen i världsklass. Den beskrivs som ett pilatespass för ansiktet och jag kan bara hålla med. Ansiktet känns så otroligt avslappnat efter och jag bara njöt även av de momenten som kunde vara obekväma. Vi gjorde även en lyftande intraoral massage. Jag har hört om den i både Skönhetspodden och Säker Stil och varit så sugen men tyckt att det låtit läskigt. Jag kan nu meddela att den är så skön och värd att göra. Den var så skön att jag funderade om man kunde lära sig att göra den själv med det känns som en behandling som ska utföras av proffs med lång erfarenhet. Det är en djupgående massage som lyfter och tonar ansiktet.

En skön mask och lite led avslutade den underbara behandlingen

Confidence Skin Spa är en salong jag kommer besöka fler gånger. Det är värt ett besök.

Bonus, det går att ta bil och parkera utanför om man vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *