Cosmo Glow

Cosmo Glow heter egnetligen bara Glow. Den påminner lite om PRX -t33 och ger lyster på nolltid. Det är en behandling som ger resultat men som ändå är så mild att den kan göras även på de med rosacea. Den sätter fart på cellförnyelsen

Recension Det här är verkligen den optimala behandlingen för oss som har ont om tid men som vill ha maximalt resultat. . Innan vi gjorde behandlingen så gjorde jag en hudanalys.

Annons

Behandlingen börjar med en rengöring. Syran appliceras i omgångar och för vissa kan det svida. Jag kände inget alls om vi inte räknar att den inte hade den trevligaste doften. Doften försvinner fort och det överlever man ju.

När syran är applicerad är du klar med Cosmo Glow och kan kila vidare. På kvällen kan du applicera kräm och bara njuta av lystern. Kan det bli enklare? Det tar ca 10 minuter för hela behandlingen men avsätt ändå 30 minuter för att vara säker.

Ca 2 timmar efter behandlingen kände jag ett litet pirrande i huden men absolut inte på ett obehagligt sätt. Det var mer som om huden satte igång och kom till liv igen.

3 dagar efter behandlingen började jag fjälla. Uppdatering kommer….

Cosmo Glow kostar 1700kr men ger verkligen resultat som inte går att nå hemma är du snabb så har de kampanj på den här behandlingen nu till ett oslagbart pris. För bästa resultat ska du göra en kur med 4 behandlingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *