Depend O2
Recension och bild på varje kommer

Depend Minilack O2 har en unik formula som ska släppa igenom 30% mer syre till nageln jämfört med vanligt nagellack. Den ökade syretillförseln ska vara bra för naglarnas kvalitet.

Borsten är lite plattare, bredare med rundad kant vilket gör att det är väldigt enkelt att få ett helt ok resultat. Är man duktig att måla naglarna går det säkert att få ett riktigt bra resultat. Depend har även infört märkningar med täckningsgrad vilket jag uppskattar. Finns det något mer irriterande än att köpa ett nagellack som inte ska täcka när man trott att man köpt ett täckande? Deras märkning är täckande, halvtäckande och genomskinlig.

Recension Prislappen är otroligt låg så man vågar köpa även de lite mer udda färgerna. Jag tycker verkligen om penseln och den gör det enklare att måla även om jag fortfarande kladdar lite på nagelbanden.

De gånger jag har tid filar jag och polerar innan jag målar. Har jag ont om tid målar jag bara men försöker i alla fall ta bort gammalt lack innan jag applicerar nytt.

Nagellacket sitter helt ok och med överlack sitter det riktigt bra. Än har jag inte märkt om Depend Minilack O2 ger en bättre nagelkvalitet men på det stora hela är det ett helt ok lack. Miniatyrflaskan är enligt mig i lagom format för jag hinner sällan använda upp ett nagellack i fullsize innan det blir gammalt.

Depend Minilack O2 finns bland annat hos Kicks för 35kr

Köpa igen? Jag gillar prisvärda nagellack så självklart!

Depend O2
667 täcker bra och har en snygg glans
668 med Scratch sparkle deco & topcoat 104
669 är en mörkgrön som passar till det mesta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *