Klicka för att komma till Eleven ANNONSLÄNKhttps://eleven.se/hudvard/kroppsvard/hander—fotter/handvard/lowengrip-healthy-glow-hand-balm300-ml

Recension av Dermaceutic Regen Ceutic Restore

Ok det är bara att erkänna, jag har för mycket produkter hemma. Den här godingen har jag glömt att lägga ut recension på. Det är en riktigt bra kräm för oss med känslig hud. Även om min hud är känslig vill jag ha effektiva produkter som fungerar bra. Den här ger silkeslen hud och plumpar huden helt underbart. Den suddar till och med ut lite fina linjer

I början tyckte jag Dermaceutic Regen Ceutic Restore var tunn men sen insåg jag det geniala med den lösa konsistensen. Man behöver inte jobba in den i huden och på så vis sliter det mindre på huden och det är ju bra när man är känslig.

Peptider älskar jag! Hyaluron är också en favorit. Lägg till att den här innehåller stabiliserat C-vitamin och E-vitamin så förstår ni ju lyckan. Sheasmör är ju en sån klassiker för oss med torr hud så det behöver nog ingen närmare presentation. 

Min hud är i obalans nu sedan jag vaxade bort fjunen så nu ska den här användas morgon och kväll tills jag ser normal ut igen. Förtydligande, jag är inte hundra procent säker på att obalansen beror på vaxningen. Jag har vaxat på den salongen förr men rimligheten säger att det bör vara vaxet. Det kan även vara min nya rengöring. Jag kan göra ett inlägg om hur jag felsöker huden.

Så ser förpackningen ut om du letar den i butik

Dermaceutic Regen Ceutic Restore finns hos Eleven för 495kr