Ok det är bara att erkänna, jag har för mycket produkter hemma. Den här godingen har jag glömt att lägga ut recension på. Det är en riktigt bra kräm för oss med känslig hud. Även om min hud är känslig vill jag ha effektiva produkter som fungerar bra. Den här ger silkeslen hud och plumpar huden helt underbart. Den suddar till och med ut lite fina linjer

I början tyckte jag den var tunn men sen insåg jag det geniala med den lösa konsistensen. Man behöver inte jobba in den i huden och på så vis sliter det mindre på huden och det är ju bra när man är känslig.

Peptider älskar jag! Hyaluron är också en favorit. Lägg till att den här innehåller stabiliserat C-vitamin och E-vitamin så förstår ni ju lyckan. Sheasmör är ju en sån klassiker för oss med torr hud så det behöver nog ingen närmare presentation. 

Min hud är i obalans nu sedan jag vaxade bort fjunen så nu ska den här användas morgon och kväll tills jag ser normal ut igen

Förtydligande, jag är inte hundra procent säker på att obalansen beror på vaxningen. Jag har vaxat på den salongen förr men rimligheten säger att det bör vara vaxet. Jag kan göra ett inlägg om hur jag felsöker huden.

Så ser förpackningen ut om du letar den i butik

https://incidecoder.com/products/dermaceutic-k-ceutic ifall du vill nörda ner dig i innehållet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *