Deyonica premium facemist är en mist som är vegansk och har 5i1 funktioner. Jag som reser älskar allt som fyller mer än 1 funktion. Framförallt ger den lyster och fräschar upp samtidigt som den förhindrar uttorkning. Eftersom den är så återfuktande minskar den fina linjer och ger en ökad elasticitet.

Peptider är ju hudens byggstenar och basen i en fin hy och Deyonica premium facemist innehåller mycket av dem. Antioxidanter håller oss unga föreviga. C vitamin är ju vår tillförlitligaste vän för ett glow och e-vitamin har jag väl tjatat nog om.

Annons

Du kan använda misten under serum, före makeup och som settingspray sen funkar den underbart som en återfuktande mist under dagen. Den är så mild att du även ska kunna använda den efter behandlingar.

Kom ihåg att skaka flaskan före användning så du får med alla härliga ingredienser och spraya sedan över ansiktet.

Recension Flaskan får höga poäng av mig. Designen är fin och tidlös. Enkel svartvit design är snyggt om man lyckas göra rätt vilket många inte lyckas med men den här är riktigt snygg och jag har den gärna framme eller i handväskan. Flaskan är i en relativt tålig plast som inte väger onödigt mycket. Själva spraydelen fördelar misten till en skön dimma. Ett stort plus i kanten för att öppningen på sprayen är i avvikande färg så man ser vilket håll som är vilket. Jag kan ju knappast vara den enda som råkat spraya handflatan när det varit en svart spray med svart öppning.

Huden blir omedelbart fräschare och får en skön lyster. Jag lägger den ofta under makeup och sen som settingspray när jag sminkat mig klart. Det händer att jag tar med den i väskan och fräschar upp under dagen och den funkar helt fantastiskt. Det roliga är att jag inte riktigt sett poängen med att mista under dagen förrän jag hittade den här på ett event hos maxjenny

Deyonica premium facemist finns hos Deyonica för 499kr

Köpa igen? Den är underbar, prislappen ligger i högre skiktet för en mist men den är värd varenda krona ändå. Jag kommer absolut köpa den igen.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *