Dr Belter Aqua Silk Serum ingick i ett testkit. Jag har testat produkterna var för sig. Just serumet är ett djupt återfuktande serum som ska passa alla hudtyper. Genom att stärka hudens skydd och kärl ska den dämpa irritationer och förhindra rynkor.

För att lyckas med det innehåller Dr Belter Aqua Silk Serum veganska silkesproteiner och algbaserat glucolift komplex. De är kända för att ge jämnare och mer återfuktad hud. Det innehåller också glycerin, squalene, panthenol, hyaluronsyra och en massa bra vitaminer. Alla råvaror i serumet kommer från ekologiska odlingar.

Annons

Mitt testande av det här serumet blir kluvet för pumpen verkar trasig på mitt prov. Jag kommer ha sönder flaskan för att komma åt det sista ur den. Jag tycker om serumet men en trasig flaska drar ner lite. Nu är det garanterat inte Dr Belters fel att pumpen gick sönder så jag klandrar inte dem. Det har legat i en överpackad necessär under semestern när jag skulle packa kompakt.

Huden blir ordentligt återfuktad och man får en fin lyster. Fina linjer minskar och huden känns spänstig.

Dr Belter Aqua Silk Serum fullsize kostar 510kr. Dr Belter säljs endast via salong men har en liten webshop

Köpa igen? Det är ett bra serum så det kan jag absolut göra men just nu har jag shoppingförbud på just serum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *