Klapp Immun Eye

Klapp immun gentle eye protection gel är en fuktgivande gel för ögonen. Den ska jämna ut, återfukta och öka hudens elastisitet.

Växtpeptider stärker huden. Aloeextrakt lugnar. Sojabönsolja och allantonin bromsar ålderstecken. Panthenol är en återfuktande klassiker. Den fungerar även för de som har linser.

Annons

Flaskan är i en stabil plast med pump. Jag gillar pumpar och nanat som gör att det inte kommer in så mycket syre i produkten som kan förstöra den. Doseringen är också enkel med pump och vi vill ju använda våra produkter så effektivt som vi bara kan. Ett pump räcker till båda ögonen och om du tar för mycket korvar den sig lätt så överdosera inte.

Min hud älskar den här och mina ”påsar” under ögonen dras ihop snyggt. Den irriterar inte huden och känns bra. Det går åt lite så en flaska räcker länge. Den ska appliceras på rengjord hud morgon och kväll vilket jag gillar eftersom jag reser mycket och gärna tar med så få produkter som möjligt.

Den tightar upp och återfuktar så det motsvarar nästan resultatet av fillers men utan alla trista biverkningar. Helt klart en bra ögonkräm. Jag tycker om att använda den med Klapp Immun Daily cream protection.

Finns i Klapp Immuns face care set eller separat för 385kr hos Klapp

Köpa igen? Väldigt gärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *