Klapp Immun Daily cream protection är en kräm mot torr och känslig hud.Den ska ge en optimal fukt till huden. Klapp är ett tyskt kvalitetsmärke som är relativt nytt i Sverige men har funnits länge i Tyskland. Jag har tidigare testat deras härliga kroppskräm Klapp chi yang exclusive som jag älskar och skulle önska mig som parfym också.

Den innehåller ingredienser som ska stärka hudens egna immunförsvar. Klapp Immun Daily cream protection ska även lugna irriterad och stressad hud samtidigt som den förebygger för tidigt åldrande. Den ska stärka hudbarriären vilket i sin tur ger en stark elastisk hud med ett vackert glow. Aloe veraextrakt, alger och e-vitamin lugnar, stärker och förhindrar skador. Majsolja, jojobaolja, sojabönolja och sheasmör skyddar huden och gör den mjuk.

Annons

Jag brukar föredra pump till mina krämer men den här har en riktigt tjock konsistens så jag förstår att det kan vara svårt att ha den i en pump. Burken är fin om vi räknar bort det röda strecket men jag hoppas jag är den enda som stör mig på såna små detaljer. Burken har en snygg stilren design och är gjord i en stadig plast. Som alltid är det trots allt innehållet som är viktigast och innehållet har jag såklart testat.

Krämen absorberas otroligt fort in i huden. Huden känns verkligen skönt återfuktad och len. Första gången jag testade den hade jag fått små knottror på käklinjen och halsen och kände mig skeptisk till att använda en ny produkt men jag hade lovat att testa så jag gjorde det. Huden lungade sig och jag tycker rent generellt såg den bra ut. När man använder krämen med Klapp immun gentle eye protection gel får man verkligen effekt. Jag trodde det var återfuktande produkter men de suddar verkligen ut åldersförfallet också.

Annons

Det enda negativa jag kan hitta med den här är att det är en burk där man får ta med fingrarna i men jag tror inte att jag kommer dö av det och det här är en så trevlig kräm så jag kommer göra slut på den fort så jag tänker inte oroa mig över bakterier. För säkerhets skull kommer jag bara använda den själv och inte låta någon annan peta med sina fingrar i min burk.

Klapp Immun Daily cream protection kostar ca 430kr men finns även i Klapp Immun facecare set för 649kr

Köpa igen? Det kan jag tänka mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *