När hampa kom så fanns det i suspekta hudvårdsprodukter. Det känns som marknaden mognat och nu har även jag testat Jag har testat Dr Botanicals Hemp Infused Natural Nutrition Moisturiser. Den är skönt grön och jämnar ut huden. Den återfuktar och känns lite uppstramande.

Dr Botanicals Hemp Infused Natural Nutrition Moisturiser
Det gröna försvinner när du applicerar krämen på huden. Jag är väldigt röd just nu så för min del är den gröna tonen riktigt bra!

Dr Botanicals Hemp Infused Natural Nutrition Moisturiser är en dagkräm med hampafröolja och kakaosmör som vårdar och återfuktar huden. Den boostar huden med antioxidanter och A, D och E-vitamin.

Dr Botanicals Hemp ansiktskräm bidrar till att ge huden ett jämnare och slätare utseende. Krämen innehåller hampafröolja rik på vårdande och fuktgivande fettsyror samt A-, D- och E-vitamin och mineraler som skyddar huden mot fria radikaler.

Dr Botanical Hemp Infused Natural Nutrition Moisturiser är en 100% naturlig dagkräm. Den är baserad på naturliga ingredienser och innehåller ingen parfym. De unviker parfym och tillsatser eftersom det kan irritera huden.

Till er som tror hampa är drogrelaterat kan jag meddela att Apotea säljer den här krämen. Det finns säkert hippieprodukter med hampa men jag håller mig till testade produkter. Klicka på bilden för att se deras utbud. Har ni en tråkig dag så Googla Hampa och hudvård och du hittar mycket intressant och mycket galet. Dagens idiotcitat jag hittade var ”Hampa-tar din hudvård till nya höjder” Inte undra på att många drar paralleller till knark men de jag använder har inget i sig som du kan bli hög på. Jag funderar på att göra ett långt inlägg om frågan så håll ögonen öppna.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *