Inlägget innehåller annonslänkar till Hudoteket

Dr Dennis Gross Alpha Beta® Exfoliating Body Treatment exfolierar, återfuktar och behandlar olika hudproblem – i ett enda steg. Mitt ansikte är redan bortskämt med syror och peeling medans kroppen glöms bort mest hela tiden. Självklart förtjänar även den lite extra kärlek ibland och Dr Dennis Gross har äntligen hittat en enstegsprodukt för oss som bor i resväska och hatar att bära med halva badrummet.

Första gången jag testade Dr Dennis Gross Alpha Beta® Exfoliating Body Treatment trodde jag inte att jag skulle se någon större skillnad eftersom jag hade gjort helkroppspeeling någon dag innan och tyckte huden kändes ok. Ack så fel jag hade! Huden vart verkligen silkeslen redan efter en användning.

Man ska applicera den med våtservetten i förpackningen på ren och torr hud. Man börjar med den outvikt och cirklar på huden. Massera hela kroppen. Veckla ut servetten stegvis och massera kroppen tills servetten torkat. Skölj inte av huden och ingen lotion ska behövas.

Det som tilltalar mig mest är det okomplicerade. En servett som ska användas 2 gånger per vecka och ge lyster och många andra fördelar. Om du har Keratosis Pilaris rekommenderar de att den används 3 gånger per vecka.

Vad är det då som gör såna mirakel för huden? Gamla hederliga AHA-syran såklart! Glykolsyra, mjölksyra, citronsyra, BHA och salicylsyra. Enzymerna bromelain och papain. Ingen kroppsbehandling är komplett utan hyaluronsyra! Dessutom har den skvalen, sackarin isomerat, fosfolipider, koppar PCA och zink PCA och slutligen Bakuchiol! En massa ingredienser som jag tycker om till ansiktet och kroppen ska ju också få lite.

Formulan ska vara trippelverkande och ge både långsiktiga som direkta resultat. Lystern framträder direkt. Att jämna ut hudtonen tar lite längre tid men jag tycker man får liknande resultat som efter en triplepeel i ansiktet. Huden ska bli spänstig och återfuktad. Inåtväxta hårstrån ska förhindras om man använder den regelbundet. Extra viktigt för de som kör IPL eller vaxar eftersom utväxten inte blir lika vass.

Doften är underbart fräsch! Jag lämnade påsen öppen i sovrummet när jag hade använt den bara för att få njuta lite mer av doften. Det är en fräsch mentoldoft.

Dr Dennis Gross Alpha Beta® Exfoliating Body Treatment finns I 2-pack hos Hudoteket för 225kr/ 8st för 795kr

Köpa igen? Efter att bara ha testat en och som jag klagar på engångsartiklar är det chockerande att säga att jag faktiskt vill köpa den igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *