Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Hudoteket men det påverkar inte min åsikt om produkten

Dr Dennis Gross Vitamin C Lactic Biocellulose Brightening Treatment Mask är en sheetmask som ska ge en jämn hudton och boosta hudens kollagenproduktion. Det här är en uppdaterad version av deras C+ Collagen Biocellulose Brightening Treatment Mask. Den är designad för att fungera extra bra med led-masker

Det som ska boosta huden i Dr Dennis Gross Vitamin C Lactic Biocellulose Brightening Treatment Mask är C-vitamin i form av L-askorbinsyra. Det nya i den är att den har fått ett tillskott av mjölksyra vilket är generellt bra för huden och dessutom boostar det c-vitaminets effekt. Masken innehåller också Niacinamid

Recension Passformen är toppen! Jag är alltid lite snål och använder skyddsnätet i dekolletaget. Det blir alltid täckt i serum och jag vill maxa varje droppe av den här. Dekolletaget glöms ofta och även om du inte får lika bra effekt så ser man även lite skillnad där. Sheetmasker brukar kräva lite justering men den här hamnar rätt och sitter skönt. Jag gick runt lite med den efter att jag använt den och den sitter på plats så du kan utan problem lägga den innan en fest och gå runt medan masken verkar men jag föredrar 15 min meditation med ledmasken över.

Huden får en fräschare ton och masken sitter riktigt skönt på ansiktet. Jag har använt min med Nordic relax led ansiktsmask och effekten blir verkligen bra. I all ärlighet så har jag bara en mask så jag har testat den med led så jag kan inte säga om det blir bättre eller sämre utan led. Dr Dennis Gross brukar hålla hög kvalitet så jag tror att den är underbar även utan led men varför chansa.

Dr Dennis Gross Vitamin C Lactic Biocellulose Brightening Treatment Mask finns hos Hudoteket för 198kr

Köpa igen? Oh yes! Jag älskar den och har redan funderat på ett 4-pack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *