Dr Konopkas Face mask regenerating
Dr Konopkas Face mask regenerating

Dr Konopkas Face mask regenerating är en återfuktande mask som innehåller mycket näring som vår hud behöver för att se bra ut. Förutom att den återfuktar så ska den även göra huden mer elastisk och slätare. Den är mest lämpad för oss lite äldre som vill släta ut huden men gör ingen skada på en yngre hud.

Vad är det då som ska föryngra huden i Dr Konopkas Face mask regenerating? Salviaolja och vildrosextrakt reparerar och slätar ut.

Annons

Recension Tuben är söt och gjord i plast men en skruvkork. Jag brukar inte gilla skruvkork men en mask använder man någon gång per vecka och då överlever jag det.

Den känns skön på huden och jag glömde att kolla hur den ser ut på men uppdaterar vid nästa användning. När jag skulle skölja bort den så låg det ett litet vitt lager kräm kvar på några fläckar i ansiktet i övrigt var den genomskinlig. Huden känns återfuktad och lugn. Innan så tvättade jag ansiktet med Novage+ refresh gel cleanser och för att få bort masken tog jag en tvättlapp till hjälp.

Jag tycker den är trevlig att använda och priset gör den till en perfekt semestermask. Var generös med masker under sommaren och du kommer få en vacker hud till alla fester.

Dr Konopkas Face mask regenerating finns hos Hälsokraft för 49kr ej reklamlänk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *