Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Ecooking Repair Shampoo är ett shampoo för normalt till torrt hår. Det är ett schampo som låg i en Goodiebox. Det innehåller fuktgivande komplex som ska ge håret fukt i upp till 72 timmar. Fukten gör håret mjukt och smidigt. Färgkomplex och UVA som skyddar ditt hår.

Shampot är veganskt och utan SLS och SLES. Som ni säkert vet är jag tveksam till att fördjupa mig i vad det inte innehåller. Vi fokuserar istället på vad det är i Ecooking Repair Shampoo och vad innehållet ska göra för håret.

Peptider ska göra håret tjockare, fylligare och tjockare. Pentavitin ger fukt och mjukgör. Aminosyror återfuktar, reparerar och stärker hår och hårfärg. Capiguard är en aktiv ingrediens som skyddar håret mot föroreningar och UVA-strålar.

Förpackningen är kanon. Färgen är diskret och trycket är stilrent. Tuben är gjord av sockerrör istället vanlig plast. Extra plus för snäpplock.

Doften är jag inte helt säker om jag gillar. Det är en lite blommig doft med underton av Karlssons klister.

Håret känns mjukt. Jag har läst många hyllningar men för mitt hår saknas det där lilla sista för att det ska kvala in som en favorit. Det är ett bra shampo men jag önskar att det skulle vara lite mer återfuktande.

Ecooking Repair Shampoo finns hos Lyko för 269kr

Köpa igen? Oklart