Klicka på bilden för rabatt på boxen ❤️

Goodiebox Happy moments är ett tecken på att sommaren varit bra! Jag öppnade och kollade när boxen kom men först nu har jag gått igenom den. Det här var nog den sämsta boxen sedan 2019. Innehållet brukar vara bättre.

Nails Inc ett melondoftande nagellack. Färgen är lite för skrikig för min smak men melondoften gör mig nyfiken. Den får samla damm ett tag och kanske jag testar den. Tror mest på att jag ger bort det.

Ciate London Everyday vacay coconut Lip Oil Jag älskar läppprodukter och när det är sommar föredrar jag ofärgat. Det ska återfukta utan att klibba. Det innehåller kokos, jojoba och avokadoiljor. Det känns som att smörja läpparna med kokosolja och påminner om när kokosolja peakade. Jag blir nästan illamående efter att ha testat

de Cure Vitamin D Barrier drops jag har mer och mer börjat tänka på hudbarriären. Det här är definitivt min favorit i boxen. Det sj stärka hudbarriären, bygga elastisitet och skydda huden. Hjärtat hoppar av glädje över innehållet. Shiitakesvamp, reshisvamp och kombucha! Det tillför probiotika till huden. Dessutom är det d-vitamin i det

ShaveSafe woman shaving gel när jag rakar benen så slarvar jag med rakgel. Nu ska jag försöka bättra mig

Clinique Dramatically Different hydrating jelly varje gång jag får en Cliniqueprodukt förvånar jag mig själv. Det var min favorit men på något sätt använder jag dem inte. Det blir spännande att se om den här kommer att användas

Sist men inte minst så var det även en face mist från Goodiebox Essentials. Den återfuktar och känns bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *