Inlägget innehåller reklamlänkar till Hudoteket

Jag brukar oftast använda egna bilder men jag har använt ett liten tub och tycker att riktiga burken är så mycket snyggare än tuben med Esse Cocoa Exfoliator. Esse har många bra produkter och den här är många kluvna till. Som inbiten överexfolierare så gillar jag den här. Kornpeelingar är ofta för hårda för vår hud. Jag är hopplös på att gå lös för mycket med peeling så jag använder milda eller kemiska peelingar.

Färgen gör det enkelt att se vart man applicerat. Kornen är svåra att fota

Första gången jag testade Esse Cocoa Exfoliator tyckte jag att den var totalt meningslös men det var några år sedan och jag har gett den en ny chans. Nu tycker jag om den på samma grund som jag ogillade den tidigare. Är det inte underbart att man kan ändra åsikt. Kornen är fina och löses upp fort. Det gör att man inte peelar för hårt. Jag vill hellre polera hudytan än riva sönder den.

Esse Cocoa Exfoliator finns hos Hudoteket för 369kr. Jag skulle absolut kunna köpa den igen

Bild lånad från Hudoteket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *