Florame Essential Anti Insect Oil Quiet Summer
Florame Essential Anti Insect Oil Quiet Summer

Florame Essential Anti Insect Oil Quiet Summer är en naturlig myggolja. Den är framtagen från ekologiskt jordbruk. Den går även att använda i diffuser. Som många naturliga produkter är den utan genmodifierade organismer, syntetiska dofter och färger.

Annons

Doften är av fräsch citron och ska hålla insekter på avstånd.Doften kommer från en mix av eteriska oljor med citronerna som bas. Florame Essential Anti Insect Oil Quiet Summer innehåller också lavendel, eukalyptus, ros, geranium, patchouli, kryddnejlika och pepparmynta. Tillsammans ska de skrämma bort insekter utan att skada naturen.

Recension Jag gillar eteriska oljor och blir ledsen när jag hör att många undviker dem. De är fantastiska men ska användas klokt. Fel använt kan de göra stor skada men rätt använd kan de vara underbara.

Annons

Jag är lite överkänslig för myggbett och har dessutom en känslig hud vilket inte är en så bra kombination. Många myggmedel stinker förskräckligt och de klarar jag inte av. Den här hittade efter att ha reagerat på hur gott min svägerska doftade när vi fjällvandrade. Gissa hur förvånad jag blev över att höra att det var myggolja.

Jag har sökt runt på nätet och hittar ingen information om den är lämplig att ha direkt på huden så jag brukar addera någon droppe på kläderna innan jag ska ut i skogen. Någon droppe i diffusern hemma gör även att det går att ha altandörren öppen utan att få huset invaderat av mygg. Extra bonus är just att den har en underbar doft så den känns som en vanlig härlig olja till diffusern.

Ett litet hack jag kom på när jag skulle ut med vänner på uteservering var att droppa lite i mitt mobilskal. Jag lade telefonen på bordet och klarade mig bättre än vanligt från att mata insekter. Det är verkligen en effektiv olja

Florame Essential Anti Insect Oil Quiet Summer finns för 129kr

Köpa igen? Ja, det är en ny favorit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *