Gilda Liljeblad calming

Gilda Liljeblad Calming Serum är ett återfuktande serum som passar alla även de med rosacea. Det jobbar på att lugna och vårda hudbarriären. Nu när det blir kallare tänker jag kombinera det med Gilda Liljeblad Fortifying Barrier Cream.

Serumet innehåller inget som gör huden solkänslig så du kan använda det dag och natt. Nu ska vi ju ändå använda spf men vissa serum gör ju oss rejält solkänsliga.

Flaskan är toppen. Den har en pump som minimerar mängden syre som kommer åt produkten. När det inte kommer in syre kan de minska på konserveringsmedel och konserveringsmedel i höga mängder sägs vara dåligt för vår hud. Jag tycker om den stilrena designen på Gilda Liljeblad Calming Serum. Det enda negativa är att man inte vet hur mycket man har kvar i flaskan.

Ett lugnande serum som bevarar fukten gör att vi får en hälsosam hud och ett yngre utseende. Jag tycker inte om ordet antiage eftersom jag tycker livet blir roligare för varje år och vill fortsätta åldras. Gilda Liljeblad lärde mig ett bättre uttryck, Healthy Age. Jag vill åldras med värdighet och se fräsch ut.

Min korta recension av serumet är att det verkligen lugnar huden och ger en fräsch lyster. Vintertid brukar jag kunna få väldigt rött ansikte och allmänt stressad hy men den här håller huden under kontroll.

Gilda Liljeblad calming serum finns hos Bangerhead för 599kr

Köpa igen? För tidigt just nu men jag brukar älska Gilda Liljeblads produkter så det gör jag säkert.

Asken är så vacker så den förtjänade en bild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *