Me Anima Organic face oil Moisturizing är en magisk ansiktsolja. Den återfuktar huden och ger lyster. Jag har känslig hud men den här klarar min hud bra. Eftersom den balanserar talgproduktionen så förebygger den acne och minskar rodnad. I och med at den bevarar spänsten i i huden och dämpar rodnad tycker jag att den ger ett fräschare ungdomligare utseende

En mjuk hud blir spänstig och elastisk vilket även ger ett yngre utseende. När jag gör min Gua Sha massage är det här oljan jag alltid använder. Den går även att ha som serum under kräm eller bara som den är. Doften är mild men underbar. Det märks att den är framtagen av en hudterapeut med kunskap i aromaterapi.

Annons

Jag brukar så långt det är möjligt föredra naturliga, veganska och ekologiska produkter. Den här är det. Som ni ser är det dessutom en pump på flaskan och man ser exakt hur mycket det är kvar i flaskan. Pump är otroligt smidigt för att förhindra svinn.

Me Anima Organic face oil Moisturizing kostar 369kr

Köpa igen? Redan gjort och kommer nog fortsätta köpa den