Gilda Liljeblad Regenerating Vitamin A Retinol Cream har jag glömt att skriva om så det var tur att skrev om när krämer inte hjälper Omega3 & A-vitamin. Det är en kräm som bidrar till hälsosamt åldrande. Jag älskar Gilda Liljeblads uttryck Healthy Age eftersom vi alla vill åldras men vi vill inte se slitna ut.

Inte så förvånande är stjärnan i Gilda Liljeblad Regenerating Vitamin A Retinol Cream A-vitamin men även E-vitamin. De bygger upp huden och minskar fina linjer. Dessutom fördröjer krämen solskador och minskar på ålderstecknen och slapp hud.

Retinol ska användas kvällstid eftersom man blir känslig mot sol. Krämen ska appliceras på ren hud i ansikte, hals och dekolletage men inte runt ögonen. Om man inte tidigare använt retinol ska man vara försiktig i början. Vissa använder 3 dagar och pausar några dagar. Man kan även använda varannan dag om man har känslig hud. Jag började med var 3e dag och kollade huden noga eftersom jag kan vara känslig ibland. Krämen ska inte användas efter exfoliering så exfoliera retinolfria dagar.

Recension: Jag älskar deras nya design som är så stilren! Burken har inte det utrymmesoptimalaste locket men det är ok ändå. När man lyfter på locket så hittar man en pump som dessutom är airless. Om du missat det älskar jag airless eftersom det gör att man kan använda mindre konserveringsmedel. Plast är smidigt när man ska resa och det sägs vara bättre för naturen.

Nu är inte yta allt utan jag är även kräsen på innehållet. Krämen har en skön konsistens som är lätt att smörja in och absorberas snabbt. Huden blir som ny när man vågar använda den lite oftare än var 3e dag.

Gilda Liljeblad Regenerating Vitamin A Retinol Cream finns hos Bangerhead för 799kr

Köpa igen? Det kommer jag nog göra. Den är underbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *