Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

Great Earth Gurkmeja 500mg innehåller ett patenterat gurkmejaextrakt som kallas för NovaSOL® och det som är unikt med det är att det är både vatten och fettlösligt. Gurkmeja har ju fantastiska hälsofördelar men är svårt för kroppen att ta upp. Vanligtvis behövs stora mängder för att få effekt men Great Earth har lyckats få till en formula som gör att kroppen tar upp den bra

Gurkmeja är en antioxidant och bidrar till att vårt immunsystem ska fungera bra, mjukar upp leder och skyddar kroppen. För att kroppen ska kunna ta upp maximalt med gurkmeja behöver den stöttas av svartpeppar och Great Earth Gurkmeja 500mg innehåller extrakt från Bioperine® som kommer från svartpeppar. Om vi ska hålla oss pigga och fräscha behöver vi ju även massor av D-vitamin i vårt solfattiga land och den här innehåller även det. Som alltid ersätter inget tillskott en sund livsstil och en bra kost utan ska just ses som ett tillskott lika som våra boosters i hudvården.

Recension Burken är snygg och hade kunnat få stå framme om det inte vore för att jag hatar att ha kosttillskott och mediciner framme. Extra plus i kanten för att burken är gjord i resevänlig plast.

På framsidan av burken har de även skrivit ut att det är ett tillskott som ska tas på morgonen vilket är perfekt för de som inte orkar läsa så noga när man ska ta tillskotten.

Effekten behöver en stund på sig och jag hittade den här på Organic Beauty Awards 2023 så jag återkommer med effekt.

Great Earth Gurkmeja 500mg finns hos Lyko för 260kr men nu har de rea!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *