Health Royals Beauty before Dawn
Health Royals Beauty before Dawn

Health Royals Beauty before Dawn är ett naturligt och ekologiskt oljeserum som ska återfukta och föryngra. Health Royals har tillskott också så du kan jobba på skönhet inifrån och ut, de har bland annat snyggaste tillskottet för hår

Serumet ska appliceras på rengjord hud på kvällen och försiktigt masseras in med fingertopparna uppåt och utåt. Massera lite extra på rynkor och linjer som du vill reducera. När du vaknar på morgonen ska huden vara fylld av lyster och se hälsosam ut.

Annons

Vad gömmer det sig då för spännande ingredienser i Health Royals Beauty before Dawn? Jojobaolja som är en klassisker i naturlig hudvård eftersom den även fungerar bra på fet hud, den fungerar som ett vax och binder fukten i huden. Extrakt från tomat är rikt på antioxidanter och lykopen. Nyponextrakt är rikt på a-vitamin som har liknande effekt som retinol. Jättenattljusolja binder fukt och är rik på GLA-syra. Den innehåller mycket mer men de använder sig av dokumenterat effektiva ingredienser och är otroligt noggranna med att använda de mest effektiva

Recension Även här har vi en fullträff designmässigt. Den ser exklusiv ut utan att gå över gränsen till att det ser ängsligt ut. Det är en svår linje att balansera på men de har lyckats bra. Jag blir så glad att ekologiska och naturliga produkter även börjar bli riktigt snygga. Wise Organic Skincare var de första jag såg som hade snygga förpackningar men de börjar få sällskap. Flaskan har även en smidig pipett så man får ut lagom med produkt.

Doften tycker jag är trevlig men inte stark så även de som inte vill ha så starka dofter bör kunna använda den. Den har hintar av apelsin och vanilj tycker jag.

Annons

Många undviker oljor i onödan för att de inte vill bli flottiga. Det här oljeserumet är allt utom flottigt. Oljor är dessutom nödvändiga i en bra hudvårdsrutin om du frågar mig. Du kan klara dig utan men om du hittat rätt sort kommer du inte vilja vara utan. Ett oljeserum är lättare än en ren olja och den här absorberas snabbt in i huden och lämnar huden len och mjuk. Tänk på att ta ytterst lite av den för det är en riktigt dryg produkt. Jag tycker även att linjer och smårynkor blir mindre framträdande efter en tids användning.

Jag har även sett reklam där Carolina Gynning använt serumet under makeup och har du torr hud och är över 30 så måste jag säga att det gör en enorm skillnad. Jag har testat med lite olika produkter och serumet under och säger bara wow. För mig som både är gammal och har torr hud känns 1-2 droppar lagom, tar jag mer så får jag inte bättre resultat utan snarare flyter sminket bort.

Health Royals Beauty before Dawn finns hos Health Royals för 38€

Köpa igen? Absolut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *