Herb Hub Färgschampo
Herb Hub Färgschampo

Herb Hub Färgschampo är en specialprodukt som tillverkas efter ditt eget unika recept. Jag älskar att åldras och hoppas få fortsätta med det i många år till. Med ålder kan det komma gråa hår och vissa tycker att det är vackert och vissa får panik av varje grått hår. Vad som är rätt vet ingen men jag tycker att alla har rätt att få känna sig bekväm oavsett. Vi måste sluta betrakta ålderstecken som en sjukdom som kloka Ivan Valencia sa. Varje år ska tas tillvara men vi kan ändå hjälpa naturen på traven.

Annons

Med risk för att provocera så trivs jag med min hårfärg även om vissa hintat om att jag tydligen passade bättre i blont men jag trivs mer att ligga nära min egen naturliga hårfärg just nu. Frågar du om någon vecka så kan jag ha ändrat mig men just nu passar min hårfärg bäst till min livsstil. Jag har ju hunnit leva några år och haft mina bekymmer och nu börjar något grått hår krypa fram. Det är som sagt inte hela världen och mest störde jag mig på att min färg kändes lite trött och jag ville ha lite mer lyster. Inför Organic Beauty Awards 2023 så passade jag på att färga håret.

Annons

Hos Friekosör används bara naturliga ingredienser och just frisörprodukter kan annars innehålla väldigt mycket kemikalier som inte är så bra för natur och människa. Nu har jag inte riktigt kemikaliefobi men tycker bäst om att använda naturligt och gärna vårdande. Mitt hår är omtåligt och jag vill ha en vårdande färg som inte ger en skarp utväxt.

Den här färgen hade jag efter att jag varit på salongen. De grå är borta och det jag behöver göra för att underhålla färgen är att använda Herb Hub Färgschampo ca varannan vecka. Det är faktiskt allt och varje omgång går det åt en tesked så flaskan kommer räcka en evighet.

Recension Flaskan ser ut som deras vanliga shampon men innehållet i mitt är grönt och påminner om spirulinashot. Snäpplocket uppskattas av en latmask som mig.

Annons

Det ska användas som ett shampoo max en gång per vecka. På min stod inte något om verkningstiden men jag lät det verka medans jag gjorde en helkroppspeeling. Jag saknade även info om balsam efter så det hoppade jag över men applicerade Hjärtligt vårdande leave in efter duschen.

Mitt hår brukar vara hopplöst att reda ut även när jag använder balsam och inpackning men det gick över förväntan att borsta det. Trots den inte så långa verkningstiden tycker jag att håret fick sig en uppfräschning.

Herb Hub Färgschampo går som sagt inte att köpa separat utan du får bege dig till Friekosör och färga det för att komma över shampot men det är det värt. Ändrar du inte hårfärg ofta så tror jag att det inte blir så dyrt i längden.

Köpa igen? Efter att inte ha färgat håret på några år så gillar jag att färga igen så YES!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *