Inlägget innehåller reklamlänkar till Bangerhead

Hickap mad precision lip pencil är en vegansk läppenna som ska göra det enkelt att förstärka läppkonturen och att att fylla i läpparna. Den har en krämig formula som ändå ska ge precision.

Det som ska göra pennan effektiv är ekologisk kokosolja. Det ska även göra färgen intensivare på Hickap mad precision lip pencil. Den är även berika med e-vitamin för att ge vård.

Recension Miljötänket med en låda runt en penna kan man tvista om men det känns hygieniskt.

Penna är ett bra format för att få till precision när man formar läpparna och att den innehåller kokosolja gjorde mig väldigt skeptisk till att den skulle ha någon precision alls. Min förväntan var att den skulle vara för lös för att få fina konturer och möjligen fungera för att lägga en hållbar bas på läpparna. Gissa om mina fördomar fick backa, det är verkligen galet bra precision på den här utan att den känns torr. Det här är faktiskt den första pennan som jag lyckats lägga kontur utanför läpparna och fått till det ok. Overlining är en konst som många inklusive jag misslyckas med men den här gör det enkelt. Nu har jag inget Lipgloss från Hickap så jag kan inte testa att kombinera dem men jag blir sugen att köpa ett. Jag har testat att lägga Crave lip gloss över och det fungerar bra.

Hickap mad precision lip pencil finns hos Bangerhead för 99kr

Köpa igen? YES! Jag ska overlina mina läppar som sjutton bara för att jag kan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *