Hjärtligt hårinpackning
Hjärtligt hårinpackning

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

Hjärtligt hårinpackning är en hårinpackning gjord på naturliga ingredienser som tillverkas i Sverige och är framtagen av frisörer med naturen i åtanke. Den ska bygga upp och mjukgöra vårt hår och hårbotten. Självklart ska även håret återfuktas på djupet men vårt hår börjar ju redan vid skalpen så även den ska ju få omsorg. Resultatet du ska få vid regelbunden användning är ett glansigt och silkesmjukt hår utan friss. Den passar för de flesta hårtyper inklusive färgat hår.

Annons

Den ska användas på schamponerat hår och verka i 5-15minuter. Om du vill öka effekten kan du vira in håret i en handduk under tiden.

Det är utan skadliga silikoner och mycket annat som inte är bra för oss. Hjärtligt hårinpackning innehåller ekologisk rapsolja från Österlen. Blåbärsextrakt som ger glans och näring till håret. Mjölksyra ger goda bakterier. Panthenol och glycerin mjukgör och återfuktar.

Recension Jag tycker flaskan är fin och har inte bestämt mig än om jag föredrar snäpplock eller pump.

Konsistensen är skön och det känns som en bodybutter för håret. Mitt bångstyriga hår känns genast mjukare. Jag har noll tålamod och har än så länge bara testat inpackningen ca 5min men tänker testa 15 för att se om det ger bättre effekt. Då tänker jag även använda ett klassiskt hack med att vira in håret i plast och sedan en turban eller handduk. Det stänger in produkten extra och ska få det ännu mer effektivt.

Jag tycket att håret blir mjukt utan att bli tungt. För att få riktigt bra effekt så har jag även avslutat med Hjärtligt vårdande leave in innan föning.

Hjärtligt hårinpackning finns hos Lyko för 272kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *