Hjärtligt vårdande leave in

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till MEDS

Hjärtligt vårdande leave in är ett parfymfritt, biologiskt nedbrytbart och naturligt leave in balsam som ska släta ut, ge lyster och vårda håret. Det ska även lämpa sig för att föna in glans och volym. Frissigt hår ska hållas mjukt eftersom det bevarar fukten i håret.

Annons

Som många naturliga produkter så stoltserar de med att det är parabenfritt, utan silikoner och parfym men jag är mer intresserad av vad Hjärtligt vårdande leave in innehåller. Solrosolja stärker håret, mjukgör och förhindrar vätskeförlust i strået. Äppelfröolja mjukgör och ger glans på djupet.

Recension Flaskan är söt och pumpen uppskattas mycket. Ifall du missat det gillar jag inte skruvkorkar. Det ska gå lätt att öppna en förpackning utan kladd och helst vill jag få ut korrekt mängd produkt på ett pump.

Doften är helt fantastisk och jag älskar den. Färgen är vit som en kräm och glider in i håret utan att göra det fett.

Det ska räcka med 1-2 pump kräm men mitt torra hår behövde 3. Som alltid vill jag påminna om att allas hår är unikt och det som passar till mig kanske inte alltid passar för alla. Lär känna dig själv och dina behov så kommer dina produkter fungera bättre.

Jag kan även tänka mig att den här fungerar bra i topparna efter att man använt Hjärtligt Torrschampo i hårrötterna.

Hjärtligt vårdande leave in finns hos MEDS för 237kr, är du snabb har de rea men jag sätter ut ord pris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *