Holistic C-vitamin askorbinsyra

Inlägget innehåller annonslänkar till MEDS

Holistic C-vitamin askorbinsyra är ett kosttillskott med ren askorbinsyra. För att ha ett fungerande immunförsvar behöver vi c-vitamin. Det bidrar även till kollagenproduktionen och är det något vi skönhetsnördar inte kan få nog av så är det ju kollagen. En bonusfunktion som gör oss ännu vackrare är att c-vitamin även minskar trötthet och utmattning. Holistic har många tillskott som jag tycker om så jag har höga förväntningar på den här.

Innehållsförteckningen på Holistic C-vitamin askorbinsyra är en clean eating dröm, det innehåller L-askorbinsyra (vitamin C) och inget mer. Nu vet jag att långa innehållsförteckningar inte alltid är negativt men det är lättare att ha koll på vad man stoppar i sig om den är kort och oftast är det renare produkter.

Det är enkelt att dosera, 1 kryddmått blandas med vätska och dricks varje dag

Recension Jag är superlat och usel på att använda mått men ska göra ett försök att skärpa mig. Kosttillskott ska inte doseras på känn på samma vis som man kan göra med mat. Nu är det inte så jobbigt att lägga ner ett kryddmått i burken och med hänsyn till naturen uppskattar jag att de inte lägger med en skopa i varje burk. Ärligt talat använder jag ändå inga kryddmått till matlagning så det är bra att de kommer till användning

Smaken är lite syrlig men ändå neutral. Jag tycker det är en god smak och det är kanon för äckliga saker har ju en förmåga att bli liggandes på hyllan medan goda saker går åt.

Nu är jag känslig men jag tycker att man blir piggare av den och det är toppen men jag kan inte dricka den på kvällen. Den gamla regeln gäller här också, vitaminer på morgonen och mineraler på kvällen. Många kan reagera på C-vitamin i formen att de får problem med magen men jag har klarat mig. Det finns syraneutrala tillskott om man får problem med surheten.

Holistic C-vitamin askorbinsyra finns hos MEDS för 144kr

Köpa igen? Absolut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *