Hologramnaglar är så fint tycker jag och självklart kan man gå på salong och göra dem riktigt fina men ibland är det skönt att göra lite hemma. Man får inte samma fina resultat som när man går till ett proffs men ändå helt ok.

Annons
Penseln som jag borstar rent med saknas på bilden och anledningen till att allt ligger på en broschyr är att jag viker ihop den när jag är klar och borstar ner överblivet glitter i burken igen.

Man börjar med att grunda med valfritt nagellack, den här gången så valde jag ett ljust även om det inte kommer synas så mycket igenom. Nu är jag rätt dålig på att måla naglarna så det är smart att ha en bas som inte skär sig helt. Om du undrar är det Depend O2 som även ska släppa igenom mer syre till nageln.

Som sagt, jag är inte så bra på att måla naglarna men stå ut med det och gläds åt att du säkert är bättre

Direkt när du målat och helst innan nagellacket torkat duttar jag försiktigt på glittret och pressar försiktigt in det. Jag brukar borsta bort överflödigt glitter med en borste innan jag lägger ett lager överlack och sedan upprepar jag en gång till. För extra glans så lägger jag till sist ett lager till med överlack. Scratch Let it Shine blir inte så tjockt vilket jag uppskattar när man ska lägga många lager.

Som du ser är resultatet långt från perfekt men det jag kladdat försvinner snabbt med Silkyluxe vanten när lacket torkat sen avslutar jag med Rosenserien nail and cuticle oil och en handkräm. Idag vart det Scratch no dry hands moisturizer

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *