Hops Oryo botanisk parfym humle

Hops Oryo botanisk parfym humle är en parfym i fast form. Dess form gör att doften ligger kvar länge. Eteriska oljor från humle har en lugnande inverkan på sinnet men är även mystisk och fräsch. Helt enkelt en komplex men välgörande doft. Den har ju dessutom naturliga ingredienser så jag tror det här är en blivande succe. Den ska appliceras lika som parfym men går även att ha i håret.

Parfymen är i fast form och kommer i en plåtburk. När den tar slut kan du köpa refill som du enkelt lägger ner i burken. Miljövänligt och hållbart.

Annons

Bixaxet i Hops Oryo botanisk parfym humle kommer från svenska bin. Havtorn är rikt på antioxidanter och har en härlig doft. Den eteriska oljan från Humle ger doft och funktion. Eftersom den inte innehåller något vatten har den en lång hållbarhet. Alkohol brukar ju finnas i många dofter men den här innehåller ingen alkohol vilket är bra för huden eftersom alkohol torkar ut.

Humle är mest känt för många som en ingrediens i öl men har så många fler användningsområden.

Recension Burken är väldigt vacker tycker jag. Den är väldigt smidig att ta med på resor och man slipper oroa sig ifall det ska komma parfym över hela packningen eftersom innehållet är helt fast. Just den fasta formen är även en fördel vid flygresor.

Beskrivningen av doften är bra, det är en uppfräschade doft med en liten bit drama men som ändå har en lugnande inverkan. Det är en doft som ligger kvar utan att terrorisera omgivningen.

Hops Oryo botanisk parfym humle finns att köpa hos Oryo för 229kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *