Skinome Body lotion
Skinome Body lotion

Skinome Body lotionSkinome Body lotion är en bodylotion för kroppen som ska återfukta, stärka och vårda även en känslig hud. Alla produkter från Skinome är framtagna av hudläkare och forskare och produceras färskt.

Annons

Det som utmärker Skinome Body Lotion från de andra body lotions är att den jobbar på att bygga upp och stärka hudbarriären och dess mikrobiom. Squalanen påminner om hudens egna lipider och mjukgör samtidigt som den gör huden mer elastisk. Tillsammans med zink, niacinamid och erytriol ska den återfukta intensivt. Karbamid och PCA ska binda fukt. Genomtänkta och bra ingredienser helt enkelt.

Recension En lufttät pump är mitt favoritformat på allt och den här har det. Extra plus i kanten för att den är i vit plast som går att återvinna dessutom. Full pott för design. Färgerna passar in hos de flesta och känns väldigt unisex.

Annons

Doften är väldigt neutral men trevlig. Jag har svårt att placera den men den känns lite milt krämdoftande. Konsistensen är skön och smälter in på huden fort. Huden känns verkligen återfuktad på djupet och känslan sitter kvar dagen efter till och med.

Jag hade något som kliade på en arm en kväll och testade att smörja mig med body lotionen och klådan försvann direkt och höll sig borta. Vad som kliade är svårt att säga men jag har varit på mässa och då testas det mesta på armar och händer så om det börjar klia är det inte så oväntat.

Skinome Body lotion finns hos Skinome för 499kr

Köpa igen? Priset är relativt högt men den är helt underbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *