Santa Verde pure refining serum
Santa Verde pure refining serum

Santa Verde pure refining serum ingår i Santa Verdes Pure Line som är en serie för inflammerad och och känslig hud. Det är produkter som ska vårda utan att tumma på effektiviteten. De ska kunna hjälpa vid rosacea, perorial dermatit och seborré vilket innebär att vi med känslig hud kan få effektiv hudvård. Personligen minns jag ibland hur tråkigt jag tyckte det var förr med hudvård för oss med känslig hud som inte gjorde mycket mer än att lugna problemen. Den här ska alltså dämpa rodnad, återfukta och lindra irritation.

Annons

Vad är det då ska ge en fantastisk hud i Santa Verde pure refining serum? Främst så innehåller inte Santaverdes produkter vatten och därför har de längre hållbarhet än produkter med vatten i. Nu vet jag att det är ovanligt att jag nämner vad en produkt INTE innehåller eftersom jag oftast tycker det är dravel men här fyller bristen en funktion. Jag lovar att inte börja tjata med skrämsel om vad allt inte innehåller. Mixen av ren aloe vera och hyaluronsyra ger en fukt som varar länge och dessutom stabiliserar vår viktiga hudbarriär. Penseblomsextrakt och salicylsyra från pilbark reglerar talgproduktionen och det antibakteriella lindrar inflammerade porer. Nattljusolja lugnar både irritation och rodnad på inflammerad hud.

Recension Mitt första intryck av serumet när jag testade det på Organic Beauty Awards 2023 var verkligen WOW

Tub är praktiskt på resor men skruvkorken får minus av mig. Jag har en förmåga att inte dra åt dem tillräckligt med resultatet att den hamnar kräm/ serum i hela necessären.

Doften är vårdande och härlig. Jag vet att vårdande är ett galet ord att beskriva med men min första tanke när jag kände doften är att den känns verkligen som en vårdande kräm. Jag gissar att det är aloe Veran som ger just den vårdande doften.

Konsistensen är som en lätt gele och färgen är nästan genomskinlig. Serumet känns svalkande och huden blir rejält återfuktad. Jag har även upptäckt att om man applicerar lite extra på de djupaste rynkorna så ser de mindre framträdande ut.

Santa Verde pure refining serum finns hos Eco Chic för 469kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *