Jag tycker om små märken. Humle Bivaxcerat känns som ett äkta hantverk. Du kan absolut använda det på läpparna men även på torr, sprucken hud, kli mellan tårna, självsprickor och torra kinder. Det är helt enkelt cerat och multikräm i ett.

Annons

Ceratet är gjort av sheasmör, kakaosmör och bivax som ska ge en mjuk och skyddande känsla. Tyvärr veganer, den är inte vegansk men väldigt naturlig och ekologisk. Förutom smören innehåller Humle Bivaxcerat olivolja, doftfri kokosolja, ricinolja och humleolja. Oljorna och smören är ekologiska. Bivaxet och E-vitaminen är naturlig.

Bivax är en klassiker som lägger sig som en hinna och skyddar huden mot väder och vind utan att täppa till så den är även bra för att påskynda sårläkning. Att skriva en recension av en sån här produkt är svårt. Jag gillar formatet för alla har plats för ett läppstift i fickan eller handväskan. Den är skön att använda på läpparna och den får extra poäng för att man kan använda på torrfläckar. Om jag åker bort bara en natt eller två packar jag alltid med mig den här eller en liknande produkt. Jag har använt den till händer, nagelband, läppar och säkert mer som jag glömt.

Hylsan är i BPA-fri plast.

Humle Bivaxcerat kostar 115kr på företagets hemsida.

Köpa igen? Gärna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *