Humle Rena smörjan Cederträ är en skyddande och vårdande salva som är som gjord för torra händer. Storleken är smidig att ta med. Den funkar lika bra ta andra torra partier och även för läppar. Det är en naturlig produkt med ekologiska ingredienser men tyvärr inte vegansk eftersom den innehåller bivax. Humleoljan kommer från Kalvsved och jag hittade märket på Stockholm Beauty Week 2021

Jag trodde först att jag förvarat min Humle Rena smörjan Cederträ i fel temperatur för den är lite småkornig men det är fetthalten i sheasmöret och mangosmörets fettmolekyler som kyls olika och stelnar separerade men kombinationen gör underverk för huden. Jag har ett läppbalm med samma gryn och det är min favorit.

Annons

Min har om du inte redan gissat det en doft av cederträ. Jag tycker om cederträdoft men den finns även med apelsindoft om man föredrar det. Doften är lite udda men ändå god. Den är svår att beskriva men jag skulle inte ha den om jag skulle på fest men den luktar inte illa. Krämen innehåller sheasmör, mangosmör, ricinolja, doftfri kokosolja, bivax, humleolja, eterisk cederträolja och e-vitamin

En liten mängd räcker långt och jag brukar smörja in torra partier vid behov. Det låter ofräscht men den är lika bra till hälarna som till läpparna. Jag föredrar att använda Humle Bivaxcerat till läpparna men ibland glömmer man ju att packa med allt och då får man vara kreativ.

Humle Rena smörjan Cederträ kostar 259kr

Köpa igen? Jag gillar naturliga multiuseprodukter så det kan jag absolut göra.

Den var även nominerad för bästa body Care i http://nordicnaturalbeautyawards.fi/explore-nominees/#Nominees2022

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *