Livet är fantastiskt! Jag har känt mig omotiverad på gymmet och därför inte heller sett några resultat. När Biologic hörde av sig och berättade om konceptet Insculpt kombinerat med PT-träning nappade jag direkt. Konceptet går ut på att du kör 30 minuter Insculpt för att få igång musklerna och sedan tar du en genomgång med träning tillsammans med en PT.

Rummet där du kör Insculpt är riktigt mysigt och man ligger bekvämt medans musklerna jobbar. Under tiden gick vi igenom hur jag brukar träna, ev förväntningar och skador
Jag valde att fokusera på magen eftersom en bra bålstabilitet gör hela kroppen starkare och ger all träning bättre effekt
Miljön är vacker lugn
Det finns ett bra utbud med hantlar
Omklädningsrummet får 10/10 av mig. Trevlig miljö, soft belysning och lite produkter som man kan låna.

Sammantaget är det ett underbart koncept eftersom Insculpt inte ersätter träning utan är en boost! Direkt efter känns det verkligen att man tränat och att det tagit. PTn Jonas är riktigt kunnig och visade många bra övningar som kommer ge resultat.

Göra igen? Yes, jag har bokat in fler gånger redan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *