Jorgobé AHA glycolic peeling gel

Inlägget innehåller annonslänkar till Kicks

Jorgobé AHA glycolic peeling gel kan vara min favorit i Goodiebox The you do you box. Ni kan omöjligt missat att jag älskar glow men försöker sluta överexfoliera. Lösningen är såklart att maxa de få gångerna som jag peelar genom att använda så snälla produkter som möjligt men som ändå har bra effekt. Det här är dessutom en av de första släppen av den här så jag är riktigt nyfiken.

Jorgobe har som alltid sjukt snygga förpackningar. Jag är såld på deras minimalistiska design. Det är nästan så att jag missar att gnälla över skruvkorken men det kan jag ju inte göra. Vilken sadist är det som kom på ideen att man vill applicera peeling i ansiktet och sedan skruva på en kork? Nu finns det människor som tar rätt mängd direkt och har rena fingrar när de skruvar tillbaka korken. Det finns även de som inte ens ser problemet. Jag vill boka en kurs hos dem! Tuben är gjord av en plast som verkar hålla formen snyggt och ändå vara enkel att få ut produkten ur.

Den är vegansk vilket är ett stort plus. Jorgobé AHA glycolic peeling gel ska förbättra hudens struktur, minska rynkor och återaktivera hudens lyster. Glykolsyra och betain avlägsnar döda hudceller, återfuktar och förebygger orenheter.

Att använda den är superenkelt. Applicera tunt på ren hud 2-3 gånger per vecka. Undvik området vid ögonen. Låt den sitta över natten. Kom ihåg solskydd eftersom huden blir känsligare.

Jorgobé AHA glycolic peeling gel finns hos Kicks för 245kr men på rea just nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *