Kérastase reflection conditioner

Inlägget innehåller annonslänkar till Bangerhead

https://youtu.be/FQ9Fd_8zMMI

Kérastase reflection conditioner är en förvånande produkt från mitt favoritmärke Kérastase. Jag har Kerastase reflection shampoo i stor flaska för att den är så underbar så självklart måste jag även ha balsamet som hör till. Det är ett återfuktande balsam för skadat och färgat hår. Det ska göra så att färgen sitter längre utan att tynga ner.

Innehållet är dokumenterat bra. Linolja innehåller mycket omega 3 och ger djup återfuktning. E-vitamin har jag väl tjatat nog om? Zinkglukonat stärker håret och för att skydda håret från skada har de även tillsatt UV-skydd. Håret behöver också solkskydd och har du färgat hår ska du skydda håret extra från solen.

Som alla andra balsam ska det appliceras i nytvättat hår som handdukstorkats. Är det bara jag som nästan alltid slarvar med steget handdukstorkat hår? Jag klämmer ur vattnet ur håret i duschen och applicerar balsam. Det ska appliceras i längder och toppar så låt bli skalpen. Vissa balsam ska ju appliceras i hela håret men inte det här. Låt det verka 2-3 minuter innan du masserar igenom håret med vatten och sköljer. Emulgera och skölj därefter noggrant.

Recension Jag erkänner att jag är lat men föredrar att kalla det för praktiskt lagd. Skruvkorkar i duschen är en dum idé. Den här produkten har tagit dumheten en nivå högre. Balsamet är lättflytande och tuben står på korken så det läcker lite balsam som torkar och ser ofräscht ut. Jag vet att det låter som äkta i-landsgnäll med det stör mig varenda gång som jag skruvar upp korken och ser intorkat balsam.

Håret blir lite mjukt och glansigt men jag behöver något mer återfuktande för att mitt hår ska bli bra. Det positiva är att håret inte blir nedtyngt av balsamet. Med en bra inpackning tror jag att jag skulle kunna tycka mer om det.

Kérastase reflection conditioner finns hos Bangerhead för 345kr

Köpa igen? Nej, för det priset finns det mer passande för mitt hår

Kérastase reflection conditioner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *