Inlägget innehåller annonslänkar till NordicFeel

Kerastase reflection shampoo visar nackdelen med dubbelt boende. Hade det här schampot bott med mig på heltid hade det varit slut för länge sedan men jag vill ha ett schampo som jag kan lita på om jag använder det sällan. Nu har jag använt det så sällan så när jag kom på att jag glömt att skriva om det så verkar det ha utgått

”Ett schampo för torrt hår utformat för att ge rätt dos av glykos. proteiner och lipider att återställa balansen i hårets fiber från rot till topp.” beskrivning från NordicFeel Eftersom det utgått finns det inte så mycket information om vad Kerastase reflection shampoo innehåller men det ingredienser som mitt hår älskar.

Recension Ifall någon lyckats missa det så älskar jag flaskor som inte skadar badrummet om man tappar dem och en pump är det bästa jag vet. Pump underlättar för att inte använda för mycket och känns fräscht. Det kan även bero på att jag är otroligt klantig och har råkat klämma ut för mycket schampo och tappat flaskor. Kerastase är ju ingen budgetprodukt så den vill man använda allt av till håret

Håret blir mjukt och blankt efter första tvätten. Dessutom tycker jag att det håller sig rent flera dagar. 4 dagar har jag varit med om att det känts fräscht vilket är bland det bästa jag lyckats med.

Om mitt hår vore en person så skulle det vara värsta varianten av ett barn i trotsåldern men med det här så blir håret mjukt och fint.

Shampoo Reflection Bain Chromatique Kerastase (500 ml) kostade ca 500kr

Köpa igen? Ohlala, skulle jag behöva använda ett schampo resten av mitt liv skulle det nog vara det här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *