Makeup i regn och rusk

Jag kan inte vara den enda som hatar utkladdat smink i dåligt väder. Igår skulle jag på konsert utomhus och det var inte det bästa vädret så jag tänkte tipsa om makeup som håller i regn och rusk. Kom ihåg att jag inte är något proffs men det här funkar bra för mig. Kom gärna med fler tips om du har några! I Sverige kan vi ju inte stanna inne bara för att det regnar eller blåser.

Annons

Jag var dessutom trött och svullen så jag inledde med att massera ansiktet med min älskade Amelie Soie Rollin supreme wonders. Den är skön och både kyler och masserar samtidigt så det är ett bra trick om du vill lyfta ansiktet lite. Jag använde även Reviderm Express lifting mask innan för att se pigg ut.

  • Anastasia Soft Glam luxe set vintage använde den ljusaste och accentuerade globlinjen med Sienna
  • MAC paintpot lades under skuggan så den skulle sitta bra hela kvällen
  • Rapide higlight/ concealer penna för att snygga till vid brynen
  • Rapid brynena och borste
  • Loelle organic Rosenvatten brukar jag spraya över basen när jag gjort contouring och låta sjunka in.
  • Borsten suddar jag ut kanter med så allt ska se naturligt ut.
  • Kajalen skäms jag att lägga ut på bild. Jag tror det är en Mac och den sitter som berget. Dags för en ny
  • Amelie Soie Rollin supreme wonders

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *