Reviderm Express lifting mask

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Reviderm Express lifting mask är en ansiktsmask som innehåller mycket som jag älskar. Den ska jämna ut huden snabbt och ge ett litet lyft.

Vad är det som ska ha effekt i Reviderm Express lifting mask? Såklart mina älskade peptider och hyaluronsyra! Båda är ingredienser som är dokumenterat effektiva. Tekniken i masken ska skydda kollagenfibrerna mot glykering. Den ska även neutralisera fria radikaler och göra huden motståndskraftigare. Silkesproteiner ger en sammetslen känsla på huden och vem älskar inte siden?

Recension: Flaskan är otroligt vacker. Nu är röd en färg jag oftast ogillar men den här är ändå fin. Flaskan väger inte så mycket och är lätt att ta med. Gissa hur glad jag är över att det dessutom är en airless pump? Det gör ju att masken håller länge och pumpen gör det enkelt att dosera ut lagom mängd mask.

Färgen på masken är vit som vilken ansiktskräm som helst. När man applicerar den syns den inte alls. Första gången jag provade den så höll jag på att applicera makeup direkt utan att ta bort masken. Som den känns så hade det nog inte gjort någon större skada och jag ska testa att låta den ligga en hel dag vid tillfälle. Nu har jag en reaktiv hy och testar produkter med största försiktighet så de första testerna får bli enligt anvisningarna.

Jag trodde att jag såg fel första gången som jag testade masken. Huden blir märkbart slätare och får lyster. Den ser riktigt fräsch ut och fräschören håller i sig hela dagen. Det är verkligen som att sudda ut några års slitage kombinerat med några nätter med god sömn. Det här är en askungemask på riktigt!

Reviderm Express lifting mask finns hos Lyko för 1929kr när jag kollade var den slutsåld och jag förstår varför

Köpa igen? Den är helt otroligt bra. Prislappen kan kännas lite hög men ibland har Lyko rea och då håller jag ögonen öppna. Enligt mig ersätter den här lättare ansiktsbehandlingar och en flaska räcker länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *