Ni som följt mig ett tag vet säkert hur mycket jag älskar siden! Jag har sedan många år sovit under ett silkevaddstäcke. Det håller mig varm men inte klibbig. Nackdelen är att jag alltid längtar hem när jag sover borta. Det är nästan så att jag tar med mig mitt täcke på resor.

Örngotten i siden älskar jag också! Bomull drar ut fukten ur huden och jag vill ha den lilla fukt jag har kvar. Det sägs också att man minskar uppkomsten av rynkor samtidigt som man skyddar håret. Jag tycker i synnerhet att håret mår bättre sedan jag började sova på sidenörngott.

När jag var ner till Stockholm och gjorde Insculptbehandling så passade jag såklart på att kika förbi Sidenkompaniet när jag ändå var i närheten. Det är helt klart en av mina favoriter att besöka när jag är i Stockholm.

Den här fantastiska sidendressen är sjukt läcker! En riktigt underbar färgklick. Det märkliga är att jag inte gillar rött men vart ändå helt kär i den här. Kolla bara så läcker den var på Noomi Rapace i Cannes

Den här kaftanen är mer min stil om man kollar på vilka färger som jag alltid köper. På ryggen är det en fjäril som du ser längre ner på sidan. Den är otroligt vacker på och döljer effektivt eventuella kilon som smugit sig på samtidigt som den har en underbar edge.

Den här gången lyckades jag låta bli att handla men jag ska snart ner igen. Hjälp mig, vilken kommer jag att använda mest? Det är så vitt skilda plagg men vackra på olika vis. Kaftan letar jag efter en fin. Jag har en svart vit pyjamasskjorta från dem som jag använt i många år. När jag klickade runt på deras hemsida vart jag även sugen på en robe i min favoritfärg svart.

I-landsproblem men ändå. Siden vårdar huden och är det något jag blivit mer noggrann med under pandemin så är det att vara noggrann med kvalitet, bekvämlighet och hållbarhet. Hjälp mig att välja! Helst skulle jag köpa alla tre men inte just nu. Vilken av dessa skulle ni välja?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *