Klapp

Klapp chi yang exclusive luxury body cream with sparkling effect är tveklöst min vackraste body cream. Jag hittade den på Stockholm Beauty Week och bilderna gör den inte rättvisa. Jag vart så kär i burken att jag inte ens luktade på den. Klapp är ett tyskt kvalitetsmärke och jag kollade förstås mest på deras underbara hudvård men den här var ändå unik på något vis. Vi fick en goodiebag med testers och en handduk. Jag har inte testat dem än men även handduken får tjänstgöra för att att göra mig snyggare. Den är perfekt för gymmet. Just nu testar jag ett annat märke till ansiktet och då tycker jag att det är fel att hoppa emellan.

Annons

Jag önskar att det gick att beskriva doften. Den är verkligen underbart exklusiv. Ni som gillar aromaterapi borde älska den här. Det är en omfamnande doft som verkligen får ner en i varv. Doften ligger kvar länge och du behöver absolut ingen parfym när du har denna.

Skimret är en konstart i sig. Vem har inte köpt en skimrande kräm för att upptäcka att den har glitterflagor som för tankarna till dagispyssel. Den här har lite gnistrande skimmer som är så himla fint. Jag försökte fånga det på bild men det är så diskret att jag inte fick en bra bild. Självklart kommer jag fortsätta försöka fånga det på bild.

Den är alltså sjukt snygg och och doftar magiskt. Skimret suddar elegant bort små skavanker. Ni som känner mig vet att inget är perfekt. Jag måste erkänna att den här hittar jag absolut inget att klaga på. Den är underbar och vore det möjligt skulle jag använda den dagligen resten av mitt liv men den passar bäst till fest.

Den rosa krämiga konsistensen är härlig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *