Alga Maris

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Laboratoires de Biarritz Alga Maris spf 30 UVA UVB face & body

Laboratoires de Biarritz Alga Maris spf 30 UVA UVB face & body var med i presspåsen på Fransk pressfrukost under Stockholm Beauty Week 2022. Det var en del i deras franska paviljong med franska hudvårdsmärken med naturlig inriktning. Den är framtagen för en aktiv livsstil och ska tåla både svett och vatten så du kan klättra i berg och vara på stranden utan att skada dig eller naturen. Den har ett högt skydd mot UVA/UVB och Spf30 skyddar bra. Det är ett mineralbaserat UV-filter och många som vill vara extra försiktiga med huden föredrar fysikaliska solskydd.

Annons

Vissa hävdar att korallsäkert bara är ett säljargument men jag tycker att det känns bra att köpa korallsäkert och är för dåligt insatt för att veta vad som stämmer men korallreven är viktiga för naturen och människor så jag föredrar att vara försiktig. Om du är insatt vill jag gärna veta mer. Den är även eko-certifierad.

Extraktet Alga-Gorria® är en kraftfull antioxidant från röda havsalger. Detta unika extrakt neutraliserar effektivt fria radikaler och skyddar mot hudskador orsakade av solstrålar. Laboratoires de Biarritz Alga Maris spf 30 UVA UVB face & body är även återfuktande och innehåller sheasmör.

Den är enkel att använda. Skaka tuben och spraya ansikte och kropp, smörj in och kom ihåg att återapplicera under dagen.

Recension Ohlala här snackar vi kärlek. Det är tub och jag trodde det var en pump men det var en spray. Dessutom är den airless så man slipper en massa konserveringsmedel som hos vissa kan irritera huden.

Doften påminner om Monoioljan som var inne för länge sedan. Den är söt och fyllig och en fantastisk kokosdoft. Kokos kan dofta kväljande men det här är en helt underbar doft. Original Source Shower gel har samma doft och jag är kär i den.

Sprayen gör att den går lite fortare att applicera. Huden känns lite oljig direkt efter applicering men blir inte blank. Direkt när du sprayat blir den vit men det försvinner direkt.

Viktigast av allt, klarar du att vara i solen? Jag hade den under Almedalsveckan och var ute i solen av och till hela dagarna och klarade mig från att bli röd. Jag fick färg men slapp bli röd

Den fungerar för både ansikte och kropp vilket är toppen när man tar med den till stranden. Jag har inte testat den i ansiktet än eftersom jag har mitt stora Universkin test och enbart använder det för tillfället i ansiktet. Jag har testat den i ansiktet på familjen och den verkar fungera bra.

Laboratoires de Biarritz Alga Maris spf 30 UVA UVB face & body finns hos Lyko för 289kr

Köpa igen? Gärna! Den är underbar

Det var även med en massa spännande testers i påsen som jag kommer skriva lite mer om vid tillfälle

Peelingen har lagom hårda korn och huden blir mjuk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *